Week 17 t/m 23 april

Wedstrijdverslagen

D2

Klökske lezers,

Jeetje, wat is het seizoen snel gegaan. Een nieuw, jong+oud team, wat in het begin heel erg aan elkaar heeft moeten wennen, het soms moeilijk heeft gehad, progressie heeft geboekt en daardoor geen laatste is geworden in de poule. We hebben Hovoc onder ons weten te krijgen (extra leuk omdat het Hoooooors is).

Voordat we nog meer terugblikken, zullen we even de laatste wedstrijd voor jullie analyseren. Asterix uit, altijd lastig. De zaal, geen sfeer en beleving. De box met de muziek vond het blijkbaar ook niet gezellig en stopte er tijdig mee. In de Kruisweide glijden we soms uit, nou in Maasbree zou zelfs een pinguïn niet vooruitkomen. Maar goed, je moet door op zo’n moment. Soms is de sportiviteit ver te zoeken. Dat wisten we nog van de thuiswedstrijd. Veel kabaal van de tribune (fijn dat ze tot 8 kunnen tellen tijdens de serve, weten we dat ook weer). Alle toeters en bellen werden uit de kast gehaald om ons uit het spel te halen. Maar Athos zou Athos niet zijn als we daardoor juist de schouders eronder zetten en ons niet laten kennen. De wedstrijd verliep matig tot vrij krachtig. Alles is wel voorbijgekomen. Fleur bleef kalm serveren en voelde geen druk vanuit het publiek, Roos die eigenlijk niet boven het net uitkomt, speelde een prachtige tweede bal over het net, Daphne kende haar krachten niet met de serve, onze midden aanvalsters Sanne en Jenna waren niet bang voor andere lange midden speelsters, ga zo maar door. Helaas hebben we geen punten mee naar Sevenum kunnen nemen. We konden ons wel verheugen op ‘de hoge doos’ van Piet. Oftewel een overheerlijke rijstevlaai met slagroom. Niet allemaal een lullig stukje, maar een volwaardig gevuld bordje.

Wat ons ook nog te wachten stond, waren 5 schalen bittergarnituur. Alle niet stukjesschrijvers moesten trakteren. Toen Fleur deze ging bestellen keek Paul ons raar aan. Toch verliep het soepel en was het zo op. Dat was het dan echt, het is over en uit.  Hoe het team er volgend seizoen uit gaat zien weten we nog niet. Genoeg om over te speculeren zullen we maar zeggen. Wat er ook gaat gebeuren, Athos dames 2 zal weer voor jullie gaan shinen.

We hebben allemaal stuk voor stuk veel geleerd, plezier gemaakt en dat hebben we natuurlijk niet zonder onze coach Piet kunnen doen. Piet, we willen je bedanken voor je geduld, sportiviteit, vertrouwen en de gezelligheid die je samen met ons beleefd hebt. Succes met alles wat je nog voor Athos gaat betekenen.

Liefs en tot volgend seizoen,

Athos Dames 2

Athos N3.1

Hallo allemaal,

Vandaag was het laatste toernooi van dit seizoen.
We speelden in Grubbenvorst.
Het toetsen, serveren, bovenhands spelen, draaien en ‘ik’-roepen ging geweldig!
Ellen en Loes, de coaches, hoefden bijna niks te zeggen. 
We zijn eerste geworden! Een goede afsluiting van dit seizoen.

Groetjes niveau 3.1

Athos N2.1

Het laatste toernooitje van het seizoen. Goed gespeeld en geëindigd op de 2e plaats.

Athos Nx3

Vandaag hadden we ons laatste toernooi van dit seizoen. Het toetsen ging heel goed en ook het serveren. Soms waren we een klein beetje afgeleid door wat er in de zaal gebeurde. Maar we hadden het heel goed gedaan. We hadden een mooie derde plaats te pakken. Op naar het volgend seizoen! Groetjes Athos 3


Programma Dames recreanten

Do 20/04        

21:00   Grashoek 1- VC Athos 1


Programma Heren recreanten

Zo 23/04        

VC Athos 1 -Vokon2


Mix toernooi’s

Het seizoen loopt helaas weer op zijn eind. Voor een sportieve en gezellige afsluiting organiseren we weer de Athos’70 mixtoernooi ‘s. De toernooitjes vinden op donderdag plaats: inschrijven kan tot 20.10 uur bij binnenkomst in de kantine, de organisatie maakt daarna gelijkwaardige teams. Inspelen is van 20.00 uur tot 20.30 uur. Het toernooi duurt van 20.30 uur tot ongeveer 22.00 uur. Neem je graag een introducee mee, die graag eens volleyballen met ‘professionele amateurs ‘ uit wil proberen? Aarzel niet en neem hem of haar mee! De toernooi data zijn: 11 mei, 25 mei en 1 juni

Groetjes, De mixtoernooiorganisatiecommissie