Week 28 t/m 4 december

Wedstrijdverslagen

D2

Hallo Klökske lezers,

Als je aan Meijel denkt, denk je vaak gelijk aan Peelpush, maar er is meer dan dat. Het telt 6150 inwoners, een mooi verlichtte kerk en er is zelfs een Gossimijne (je komt wat tegen zo). Een paar van die Meijelse inwoners vormen samen Peelpush Dames 4, onze tegenstanders van afgelopen zaterdag. De laatste paar wedstrijden zijn we ook een beetje onze eigen tegenstanders. Steeds zo dichtbij, steeds net niet. Frustrerend, maar ook dat hoort bij het spelletje. Deze keer wisten we het zeker, we gaan puntjes pakken. Met die instelling gingen we (zonder onze eerste aanvoerster Laura die even genoot van een mini vakantie) de wedstrijd in.

De eerste set waren we een beetje aan het zoeken naar ons eigen spelletje. We konden niet lekker vrijuit spelen en Peelpush profiteerde hier natuurlijk van. Het werd uiteindelijk 25-12. We wisten dat er een schepje bovenop moest om wat punten mee naar Sevenum te nemen. Volleybal lijkt simpel: pass, set-up en dan boem, afmaken. We lieten af en toe zien hoe simpel het kan zijn, maar aan de Meijelse kant werd goed verdedigd, wat het lastig maakte om direct te scoren. Eindstand tweede set: 25-19.
Je ziet de stijgende lijn. Je kent het wel, de beruchte derde set. We gingen gelijk op. Steeds een kleine voorsprong, knocken voor de bal en daardoor kwamen we in de flow. Met 25-23 wisten we net niet sterk genoeg te zijn om de set binnen te slepen. Dan bleef er nog maar een optie over, de laatste set pakken. Zouden we de stijgende lijn door kunnen zetten? Lees verder…

Als zelfs Nienke de ballen van de grond weet te halen met de voet, dan weet je het wel. Er werd lekker gespeeld. De druk was van de ketel. Trommelgeroffel! Setje binnengesleept met 23-25. Toch fijn om de laatste set te pakken. Dat ene puntje is voor ons heel belangrijk om van die laatste plek af te komen. En weet je wat ook belangrijk is? Jullie steun! Volgende week spelen we thuis om 17:00 uur. Laten we proberen om het net niet en steeds dichtbij om te toveren tot overwinningen, puntjes
en plezier. Zien we jullie dan?

Groetjes,
Dames 2

N3.2

Hallo

Vandaag gingen we volleyballen in Swalmen. Het was heel leuk want we deden goed samenwerken.
Het toetsen, vangen en spelen ging heel goed. De laatste wedstrijd was het gelijkspel 35-35.
Het was heel spannend tot de laatste seconde. We eindigden op de eerste plaats.Jippie!
Groetjes Athos 3.2 (A, I, K, S, E)

N3.1

Hop,hop,hop wat was het weer top. Na de pietentraining van vrijdag waren weer goed getraind. We hadden vandaag een wedstrijd in Swalmen.
Het toetsen ging heel erg goed! Serveren ook! We hebben 2 wedstrijden verloren en 1 gewonnen! We zijn derde geworden. 
Groetjes de meiden van Athos 3.1

N2.1

Athos 2.1. Wij hebben vandaag in Swalmen gespeeld. Wij hadden er super veel zin in. In de pauze hebben we geoefend op het serveren,
dat ging daarna goed. We zijn 3e geworden en vonden het super leuk.

Groetjes Maaike van de Sterren

Pietentraining Athos niveau 1 t/m 3

Lieve spelers van Athos,

Iedere week zien we jullie naar de sporthal gaan
de trainsters weer voor jullie klaar staan.

Samen met jullie leuke team 
Laten jullie het allerbeste zien.

Vangen, overgooien en serveren gaat al heel erg goed
Misschien kunnen jullie de pieten een beetje leren hoe dat moet.

1ste , 2de en 3de op een toernooi, piet heeft het allemaal gezien
Daarom krijgen jullie van ons een pepernoot, wel een stuk of tien.

Groetjes Sint en Piet

Kerstballentoernooi.

Vrijdag 30 december is weer ons jaarlijkse kerstballentoernooi. Elk jaar weer een hele happening, zeker nu het toernooi een paar jaar vanwege corona niet is doorgegaan.Hopelijk mogen we rekenen weer op een grote opkomst! Ook dit jaar mag je weer een introducé meenemen.We verwachten dat jullie om 18.00 aanwezig zijn en de eerste wedstrijden zullen om 18.30uur beginnen. Dit jaar, voor diegene die het volleybal op een wat lager pitje hebben staat, organiseren we ook een toep-toernooi. Hoe we dit gaan invullen, hangt mede af of er genoeg belangstelling voor is.

De inschrijving is weer geopend! Dit kan via het inschrijfformulier (kersttoernooi of toeptoernooi) in de Kruisweide, of stuur een mailtje naar Jip Janssen.

Geef in je mailtje aan of je je opgeeft voor het volleybal-toernooi of voor het toep-toernooi.


Programma Zaterdag 3 december

12:30   AV Flash MB 1 – VC Athos ’70 MB 2

14:30   VC Volt MC 2 – VC Athos ’70 MC 3

15:00   Hovoc MB 2 – VC Athos ’70 MB 3

15:00   VC Athos ’70 MC 1 – Flamingo’s’56 MC 1

15:00   VC Athos ’70 MC 2 – Asterix MC 1

16:30   VC Volt HS 3 – VC Athos ’70 HS 3

16:30   Peelpush MB 2 – VC Athos ’70 MB 1

17:00   VC Athos ’70 DS 2 – Asterix DS 1

17:00   VC Athos ’70 DS 3 – Grashoek DS 3

19:00   VC Athos ’70 DS 1 – Vocala DS 2

19:00   VC Athos ’70/VC Trivia HS 1 – Havoc HS 1

19:00   VC Olympia HS 2 – VC Athos ’70/VC Trivia HS 2

Heren recreanten 4/12        

9.30     Peelpush – VC Athos