Week 6 t/m 12 maart

Wedstrijdverslagen

D2

Deze week mochten we aantreden tegen ‘de Melderse dames 2’. We hadden nog wat goed te maken want de uitwedstrijd die we op de 11e van de 11e in Melderslo speelden was ” niet onze beste wedstrijd” en bovendien een pot waarbij we zonder punten huiswaarts keerden. De eerste set was meteen spannend en bleken we goed aan elkaar gewaagd. Door mooi gevarieerd aanvalswerk aan onze kant sleepten we de winst binnen: 25-23. De 2e set lukte alles aan onze kant; sterke services, goed verdedigingswerk en ook aanvallend scoorden we alles. Er werd lekker ‘getimmerd’ op alle posities en ook onze tikballetjes onhoudbaar.  Olsredlem was het in de 2e set compleet kwijt en met 25-12 stonden we met 2-0 voor. En dan volgt altijd de lastige 3e set.. wat in de 2e set wel allemaal lukte, lukte in de derde set allemaal niet en jammer genoeg lieten we Olsredlem goed in het spel komen, het werd 2-1. De 4e set was te vergelijken met de 1e set, het was een mooie pot waarbij er aan beide kanten enorm gestreden werd. We trakteerden het publiek op lange, mooie rally’s. Uiteindelijk wisten wij de set in ons voordeel te beslissen en wonnen we deze wedstrijd overtuigend met 3-1. Een heerlijke overwinning met als beloning de overheerlijke bittergarnituur van Paul. Op naar volgende week als we tegen Trivia mogen aantreden!